WIJ WERKEN AANSTEKELIJK

WAT MAAKT DE GENUINE METHODE ANDERS VAN ANDERE METHODES?

Veel trainingen en methodes zijn procedures die je meenemen door een stappenplan om bij een voorbestemd resultaat te komen. De Genuinemethode is dit niet. Jij en je school staan centraal! Wij gebruiken wel een route maar de uitkomst is niet een voorbedacht resultaat maar een natuurlijke opbrengst die bij jou specifiek past.

WAT ZIJN RESULTATEN?

Waarom zou jij als directeur, IB-er, leerkracht jouw kostbare tijd aan ons geven en bij ons een training te volgen? Een goede en eerlijke vraag! Achteraf zal je het antwoord zelf kunnen geven. De ervaring laat zien dat scholen anders omgaan met vraagstellingen, collega's vanuit een hart gaan werken, er een sterke toename is van de intrinsieke motivatie, ouders meer mee gaan werken, er duidelijker gecommuniceerd kan gaan worden, de school aantrekkerlijker wordt omdat er focus en duidelijkheid ontstaat. Dit zijn enkele resultaten.

WAT BEDOELEN JULLIE MET INTEGRALE METHODE?

De GenuineSchool methode zorgt ervoor dat je een compleet schoolplan maakt dat gebaseerd is op jullie eigen identiteit. Het is hierdoor krachtig, consistent en geeft houvast voor vele jaren. Integraal betekent dat alle schoolaspecten worden benaderd vanuit een perspectief en dat hieraan beleid, doelen en uitgangspunten worden gekoppeld.

WAT BEDOELEN JULLIE MET IDENTITEIT?

Identiteit is dat wat je bent, wie jij bent. Dit vraagt om een perspectief. Veel organisaties die praten over identiteit leggen vast wie je bent door naar de uiterlijkheden te kijken en/ of een slogan te gebruiken. Er is een wezenlijk verschil tussen identiteit en een schoolmerk neerzetten. Vaak zien wij het laatste wat zorgt voor een tijdelijke verandering i.p.v. een krachtige school vanuit het team.

HOEVEEL KOSTEN JULLIE?

GenuineSchool wil graag christelijke scholen laten opstaan in hun christelijke identiteit. Wij doen dit vanuit diverse disciplines en hebben eigen methodieken ontwikkeld. We geloven dat wij scholen goed helpen en dat daar een normale tariefstelling voor gevraagd mag worden. Wij zijn absoluut niet de duurste en misschien wel degene die je het meest verrast qua benadering, resultaat en opzet.

HOE CHRISTELIJK ZIJN JULLIE?

Wij werken vanuit onze levende relatie met Jezus Christus. Wij hebben een interkerkelijke achtergrond. Wij gebruiken praktijk, theorie en de Bijbel in onze trainingen. Wij zijn er niet om een theologie neer te zetten. Wij proberen altijd de taal te spreken van het team, zijn scherp en verrassend.

HOE LANG DUURT EEN TRAJECT?

Elk traject wordt gestart met een identiteitsbewijs. Het is afhankelijk van de grootte van de school, het team en de mogelijkheden die bepalen hoe snel een traject doorlopen kan worden. Het is goed om tijd tussen verschillende bijeenkomsten te hebben omdat de impact en verankering hierdoor groter is. Een identiteits traject kan in drie tot vijf dagdelen worden doorlopen.

KAN IK DE TRAINING ZELF VOLGEN EN DAN MIJN EIGEN SCHOOL BEGELEIDEN?

Het antwoord op deze vraag is 'ja' en afhankelijk van je coachende talenten en competenties. We helpen je graag. Echter, het is niet altijd verstandig om een traject te coachen en te begeleiden waar jezelf onderdeel van uit maakt. Wij hebben dit zelf ook ondervonden met een directeur in opleiding.

ZIJN ER ANDEREN DIE HETZELFDE DOEN?

GenuineThinking is de eerste integrale methode die gebruik maakt van identiteit en betekenis. Er zijn een bedrijven die kopieren maar geen training bij ons hebben gehad. Het doorplopen van een training is essentieel om zelf te begrijpen welke dynamiek ontstaat.

 

Heeft u een andere vraag laat het ons weten. Neem contact met ons op.

 

"Veel mensen hebben antwoorden terwijl er geen vraag is"

"Stel ons je vraag"