LEER JEZELF, JE TEAM EN ANDEREN

VANUIT IDENTITEIT TE GAAN SCHITTEREN

"Jij en je team zijn het waard om vanuit waarheid te schitteren"

TRAINING GENUINE THINKER

Wil jij zelf de kennis en vaardigheden ontwikkelen om te werken vanuit de Genuine-methode op school of ergens anders? Ben je bestuurder, directielid, IB-er?  Wil je jouw team, school en organisatie in hun kracht zetten vanuit christelijke identiteit? Het leren werken met de Genuine methode vergroot o.a. jouw bestaande kennis en geeft je extra handvatten om gesprekken te voeren, focus te verkrijgen, beleid te ontwikkelen en uit te zetten, op een gemakkelijke manier beslissingen te onderbouwen en te nemen en communicatie te verbeteren.

De training tot GenuineThinker kent een praktische en interactieve vorm waar vooral jijzelf centraal komt te staan. Als jij zelf het traject doorloopt, ontstaat het grootste leereffect voor jou en je omgeving. Jij bent meteen in staat vragen te stellen en te reflecteren met de trainers en de groep.

"Je leert op een ander manier naar jezelf, je team en je schoolorganisatie te kijken. Waardevol om te doen en je eigen kennis in te verwerken. Een methode die je niet voorschrijft, maar helpt en anderen laat helpen".

"Leidinggeven = het beste uit de ander te halen"

INHOUD TRAINING

Na de GenuineTraining heb je inzicht wat het betekent om te werken vanuit identiteit naar betekenis. Je bent in staat om anderen en situaties door een nieuwe bril te bekijken zonder oordeel. Je kunt jezelf en collega’s helpen om effectiever leiding te geven zonder stress, op een gemakkelijkere manier vragen te stellen, antwoord en duidelijkheid te geven en koers te bepalen en vast te houden. Jij vermeerdert je eigen talent en het talent van anderen. Je bent in staat om jouw school op een passende manier te laten schitteren.

De onderdelen van de training zijn:

1. Uitleg GenuineThinking; ontstaan en toepassing
2. Identiteit; Wat is dit eigenlijk? Wat betekent dit in mijn leven?
3. Zichtbaarheid en zichtbaar zijn; duidelijkheid in wie we zijn en wat we doen.
4. Betekenisvol zijn; welke betekenis geef ik en aan wie?
5. School zijn vanuit identiteit en betekenis
6. Organiseren rondom identiteit en betekenis; in je kracht staan en blijven
7. Leidinggeven aan een schitterende school

"Echt worden en schitteren vraagt om lef"

JOUW INVESTERING

 

Tijd: 2x twee dagen (vrijdag en zaterdag) en aantal uren uitwerking

Financieel:  1.450 Euro incl. BTW

 

Inhoud

- Training op locatie
- Training- en werkmateriaal
- Eigen Identiteitspaspoort
- Registratie

Extra: Koffie/ thee en lunch zijn inbegrepen.

 

VOORINSCHRIJVING

 

Schrijf je nu snel in voor een training. De groepen willen we namelijk niet groter laten zijn dan 12 personen omdat we een ieder persoonlijke aandacht willen kunnen garanderen Voor vragen en voorinschrijving mail ons op irene@genuineschool.org

We kijken uit naar je komst. Wil je met jouw directie en team komen laat dit ons weten. We kunnen ook een exclusieve opzet doen.